ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ YAZARLARLA BULUŞTU

İlimizin lider okulöncesi kurumu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri yazarlar Zeynep ÖZATALAY ve Pelin GÜNEŞ ile buluştular.
Özel Altınyıldız İlköğretim kurumunca her yıl düzenlenen kitap şenliği bu öğretim yılında da ülkemizin seçkin yazarlarının katılımıyla devam etmektedir. Bugün ilköğretim kurumumuza gelen yazarlardan Zeynep Özatalay ve Pelin Güneş Kreş ve Anaokulumuzu da ziyaret ederek, sınıflarda öğrencilerimizle söyleşi ve etkinlik yaptılar, öğrencilerimize kitaplarını imzaladılar.
Yazarlarla buluşmaktan ve onlarla etkinlik ve söyleşi yapmaktan oldukça mutlu olan öğrencilerimiz, yazarlarımıza çokça sorular sorup aldıkları cevaplar karşısında oldukça mutlu oldular.
Okulumuzu ziyaret eden yazarlar Zeynep Özatalay ve Pelin Güneş hanımlar okulumuzu oldukça çok beğendiklerini, bu okulda eğitim gören öğrencilerin oldukça şanslı çocuklar olduklarını belirterek, Nevşehir'e böyle güzel bir kurum kazandıran Altınyıldız Eğitim Kurumlarının yönetim kurulu, idareci,öğretmen ve personeline çok teşekkür ettiler.
Altınyıldız Kreş ve Anaokulu olarak okulumuza bu nazik ziyaretlerinden ve yaptıkları söyleşi ve etkinlikten dolayı kıymetli yazarlarımıza çok teşekkür ederiz.
"Altınyıldız Kreş ve Anaokulu; Mutlu Çocukların Okulu."