İstanbul’da yapılan Gençler Salon Türkiye Şampiyonasında Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi Murat Yalçınkaya 3.53lük derecesi ile 1.500 metrede Türkiye Birincisi olmuştur.

Türkiye 1.si olan Murat Yalçınkaya’yı kutluyoruz.10 Şubat 2018 tarihinde Bulgaristan’da yapılacak Balkan Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek öğrencimize başarılar diliyoruz.

Altınyıldız Koleji öğrencilerini kazandıkları başarılardan dolayı kutlar, yetişmelerinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

2018 yılı hem üniversite sınavlarında hem de sosyal, kültürel ve bilimsel alanlarda önemli başarıları hedeflediğimiz bir yıldır. Boksta bugün kazandığımız başarılardan sonra atletizmde kazandığımız yeni Türkiye birinciliği soğuk Ocak ayında Nevşehirlilerin yüreğini ısıtmıştır.  .

Altınyıldız Liseleri,2017 YGS ve LYS de Nevşehir Birinciliklerini kazanarak, mezun verdiği ilk yıldan itibaren 1115 öğrencisini hayallerindeki üniversitelere yerleştirmiştir.

20 yıldır Nevşehir’e ve Türk Ulusuna kaliteli eğitim hedefi ile hizmet veren “Türkiye’nin Örnek Okulu” Altınyıldız Koleji’nin başarılarının devamını diliyoruz.