ALTINYILDIZ'A MARKA YENİLEME BELGESİ

Türkiye'nin en seçkin eğitim-öğretim kurumları arasında yer alan, yetiştirdiği binlerce öğrencisiyle,ulusal ve uluslararası başarılarıyla  hizmete girişinin 20. yılını kutlayan Altınyıldız Eğitim Kurumları, Marka Tescilini 10 yıl daha yeniledi.

TC.Türk Patent ve  Marka Kurumu tarafından, ilk defa 08.06.2008 tarihinde tescil edilen "Altınyıldız Koleji"  Markası, 14.03.2018 tarihinden itibaren 10 Yıl süre ile yenilenmiştir.

14.03.2028 tarihine kadar Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından yenilenen Altınyıldız Koleji Markası, eğitim ve öğretim hizmetleri,çeşitli etkinlikler, dergi, kitap,gazete vb. hizmetlerde marka tescilini içeriyor.

Altınyıldız Eğitim Kurumları, Kreş,Anaokulu, İlkokul,Ortaokul,Fen Lisesi,Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kurumlarıyla başarılı hizmetlerine devam etmektedir.