ALTINYILDIZ KOLEJİNDE  2. YARIYILA MERHABA

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Kolejinde 2017–2018 öğretim yılı 2.yarıyılı düzenlenen törenlerle başlamıştır.

Altınyıldız Koleji Müdürlüğünden yapılan açıklama da :

2017–2018 Eğitim–Öğretim Yılı 2. yarıyılında öğretmenlerimize, öğrencilerimize,velilerimize ve Türk Milletine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Devletimizin ve Milletimizin bekası için kahramanca mücadele eden Güvenlik Kuvvetlerimize üstün başarılar diliyoruz.

Öğrencilerimizin  birinci  yarıyılda göstermiş oldukları gayret ve azmi 2. yarıyılda da güçlendirerek devam ettireceklerine yürekten inanıyoruz.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında kaliteyi bir yaşam şekli olarak benimseyen ve özümseyen, verdikleri destekle eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğrenci velilerimize teşekkür ediyoruz.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 1.Yarıyılında öğrencilerimiz birbirinden anlamlı başarılar kazanarak hem Nevşehir’in hem de Türkiye’nin gururu olmuştur.

Üniversite sınavlarında her yıl artırılarak kazandığımız başarılara spor, sanat ve kültür alanlarında elde edilen sonuçlar eklenmektedir.

Türkiye'nin en önemli eğitim markalarından olan  “Türkiye’nin Örnek Okulu” Altınyıldız Koleji ailesinin başarılarının 2. yarıyılda da devamını diliyoruz.