ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULUNDA YENİLİKLER DEVAM EDİYOR.

Bölgemizin ve ilimizin en büyük, en donanımlı ve en başarılı kreş ve anaokulu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda yenilikler devam ediyor.
Öğrencilerin kullanımı için okulumuz oyun odasına Soft Play oyun grubu kuruldu.Kurulan oyun grubu içerisinde Top havuzu, trambolin, üçgen engel, D blok,renkli merdiven, döner merdane, sosis engeller, ağ geçişi ve tırmanma top salıncak gibi bölümler bulunmaktadır.
İlimizde okul öncesi eğitimin lider kurumu olan Altınyıldız Kreş ve Anaokulu bundan sonra da yeniliklere devam edecektir. Bünyesinde hayvanat bahçesi, trafik eğitim pisti, değişik oyun alanları, fiziki ortamı ve donanımıyla ilimizin en gözde okul öncesi kurumu olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.
Altınyıldız Kreş ve Anaokulu olarak Afrin de görev yapan tüm askerlerimize sağlıklar ve zaferler diliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar dileriz.