ALTINYILDIZ KOLEJİ II.EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDE DE BÜYÜK BAŞARILAR AMAÇLIYOR

Özel Altınyıldız Koleji I.Yarıyıl tatilinin ardından eğitim öğretim dönemine büyük bir hızla başlamıştır.II.yarıyıl eğitim öğretim döneminde gerçekleştirilecek olan çalışmaları ve etkinlikleri büyük bir heyecanla planlayan okul yönetimi ve öğretmenler düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Okul idarecileri ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda akademik başarıdan, sosyal ve kültürel faaliyetlere ve sportif etkinliklere kadar önemli kararlar alınarak uygulanmaya başlanmıştır.

Dönem içerisinde gerçekleştirilecek olan üniversite sınavı, Türkiye ve il geneli deneme sınavları, bursluluk sınavları, yazılılar, etütler, hafta sonu kursları, veli toplantıları, rehberlik servisi faaliyetleri, TÜBİTAK ve pek çok seçkin kurumların düzenledikleri proje yarışmaları, okulumuzun 4.sü düzenlenecek olan il geneli kitap okuma yarışması, bilim şenliği, özel günler ve haftaların kutlanması, okul gezileri ve pek çok konuda planlamalar yapılarak toplantı gündemi Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak elde edilen başarıların daha da ileriye taşınması amacıyla büyük özveriyle çalışmalar da bulunan Altınyıldız Koleji okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimize II.dönem eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diler, büyük başarılar temenni ederiz.