NEVŞEHİR ALTINYILDIZ KOLEJİ YÖNETİMİ

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MURAT DEMİR´İ ZİYARET ETTİLER

Nevşehir de son yıllarda elde edilen başarıların ve başarıya ulaşmada izlenmesi gereken yol gibi konuların görüşüldüğü ziyarette, ayrıca gerek ortaokul gerekse lise düzeyinde değişen sınav sistemi ve ilimizde eğitim adına yapılabilecek işbirlikleri konuşuldu.

Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetimi, ilimizde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitime sağladığı katkılardan dolayı Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR’eplaket takdim ettiler.

Sayın Murat DEMİR, Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları tarafından takdim edilen plaketi tüm eğitim çalışanlarımız adına kabul ettiğini, ilimizin hak ettiği seviyenin çok daha yükseklerde olduğunu ancak bunun için tüm kurumların işbirliği yaparak ve özverili çalışmalar gerçekleştirmeleri gerektiğini belirterek nazik hediyelerinden dolayı Yönetim Kurulu Üyelerine ve Okul Yönetimine teşekkür etti.