ŞAMPİYON ÖĞRENCİMİZ, ŞANLI BAYRAĞIMIZLA AFRİN KAHRAMANLARINA” YANINIZDAYIZ “DEDİ.

Altınyıldız Eğitim Kurumları’nın, Nevşehir’in ve Türkiye’nin Milli gururlarından Murat Yalçınkaya; 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapılan Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası 1.500 metre yarışmalarında 2.olarak Ülkemize Gümüş Madalya kazandırmıştır.

Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi Murat Yalçınkaya yaptığı açıklamada;

”Öncelikle tüm şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar niyaz ediyorum.Milletimize başsağlığı diliyorum. Yarışmada 2. olduğum için buruk bir mutluluk yaşıyorum. Aziz vatanımızın savunmasında, milletimizin bekası için Afrin’de ve yurt sathında kahramanca mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetleri’ne üstün başarılar diliyorum.

Uluslararası yapılan bir yarışmada kazandığım dereceden sonra hemen şanlı bayrağımı alarak, bu kahraman Milletin bir ferdi olduğumu, bundan gurur duyduğumu ilan ettim. Bizleri bu duygularla ve inançla yetiştiren Altınyıldız ailesine, öğretmenlerine şükranlarımı sunarım.

Hedefimiz Liseler arası Dünya Şampiyonasında Dünya Birinciliği.

Biz Altınyıldız Liseleri olarak, Nevşehir olarak ve Türkiye olarak bu başarıları hak ediyoruz.

Bizlere her türlü desteği veren Genel Müdürümüz Serhat İğdeci,Lise Müdürümüz Özkan Kılınç,Müdür Yardımcımız Korhan Arslaner,Beden Eğitimi öğretmenimiz Mustafa Uğurlu, Millî takım Antrenörü Resul Köstekçi ve benim bugünlere gelmemde büyük emeği olan antrenörüm Cüneyt Küçük’e   teşekkür ederim. Dedi.

Şampiyon öğrencimizi kutluyor, Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.