ALTINYILDIZDA 20.YIL PROJE YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Altınyıldız Eğitim Kurumları 20.yıl etkinleri kapsamında düzenlenen öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Fen Bilimleri,Matematik ve Stem ve Kodlama Projelerinde ödül kazanan ve katılan öğrencilerimiz için ödül töreni yapıldı.

2017-2018 öğrenim yılı  Okulumuz 20.yıl etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimize yaparak ve yaşayarak öğrenmenin topluma sağlayacağı yararı kavratmak amacıyla genç mucitleri yetiştirme, Matematik alanında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, matematiğe karşı olumlu bir tutum geliştirmelerine yardımcı olmak ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla ve Öğrencilerimizin bilgiyi,mantığı,farklı zorluklarda stratejik düşünme yeteneğiyle beraber   geliştirmesini sağlayan algoritmik-mantıksal düşünme yeteneğini ortaya çıkarması adına hazırlamış olduğumuz  Kodlanmış robot ve Stem takımlarıyla Fen Bilimleri Dalında  48 Matematik  dalında  50 adet proje  ve Stem ve Kodlama dalında ise 5 adet proje toplamda  103 adet proje sergilenmiş ve okulumuzda oluşturulan jüri tarafından dereceleri seçilmiştir.

1 , 2 ve 3. SIRA ÖĞRENCİLER

HAKTAN AHMET SARIKAYA

CANAN YÜNCÜ

STEM VE KODLAMA

Kapanışta yaptığı konuşmada Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet ERAVCI, Aklın ve bilimin ışığında 20 yıldır öğrencilerimizi yetiştirdik ve kurum olarak bundan sonra da yetiştirmeye devam edeceğiz.Bu projelerin öğrenciler arasında heyecan yarattığını,tüm öğrencilerin bu projelere büyük bir özveri ile hazırlandığını belirtti.

Aklın ve Bilimin Işığında Yanan Meşalelerle Parlayan Binlerce Altın Yıldızız.Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak bu projeler de emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimize tebrik ve teşekkür ediyoruz.