ALTINYILDIZ LİSELERİ’NİN BİLİM OLİMPİYATLARI BAŞARISI

Altınyıldız Koleji öğrencileri ve öğretmenleri ulusal ve uluslararası alanlarda gerçekleştirilen bilimsel proje ve olimpiyat yarışmalarında birçok kurumun hayallerini süsleyen başarıları her yıl Nevşehir’e taşımaya devam ediyor.

Altınyıldız Liseleri;

Uluslararası Aliya İzzetbegoviç Bilim Olimpiyatları Dünya 2.’liği,

TÜBİTAK Ortaöğretim Araştırma Projeleri Türkiye.1’liği,

Türkiye Finalistliği,

Bölge 1.’likleri,2.’likleri,3.’lüklerini yıllardır elde etmek başarısını göstermiştir.

Bu yıl düzenlenecek olan ulusal ve uluslararası bilim yarışmalarında yeni başarılar hedeflemektedir.

Çalışmalarını akla,bilime,teknolojiye ve deneye dayandıran çağdaş bir eğitimi öğrencilerine sunan Altınyıldız Liseleri eğitimde ekol bir kurum olmuştur.

Araştırmacı,sorgulayıcı,yenilikçi ve Türkiye’nin gelişimini hedef edinen bir anlayışla yetişen öğrencilerimizin bilimsel çalışmaları,bir çok alanda eğitimde öncü olmaya devam etmektedir.