ALTINYILDIZ KOLEJİ'NDE SINAV HEYECANI BAŞARILARLA DEVAM EDİYOR

Altınyıldız Koleji Liselerinde Anadolu,Fen,Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye ve il geneli sınavlara yoğun katılım gösterirken elde ettikleri başarılar büyük gurur kaynağı olmuştur.

Geçtiğimiz haftasonu il genelinde pek çok farklı okuldan öğrencilerin katılımıyla Altınyıldız Kolejin’de gerçekleştirilen Türkiye Geneli deneme sınavında 1 öğrencimiz Türkiye 5.’si olurken sayısal puan türünde il geneli ilk 20 derecenin 15’ni,eşit ağırlıklı puan türünde il geneli ilk 20 derecenin 13’ünü Altınyıldız Koleji öğrencileri elde etmiştir.

Elde edilen başarılar ve bu başarıların öğrencilerimiz açısından büyük bir motivasyon sağlaması sınava yönelik süreçte yapılan çalışmaların amacına ulaşmakta olduğunu göstermiştir.

Okul içerisinde gerçekleştirilen haftaiçi ve haftasonu dersler,her hafta gerçekleştirilen tarama sınavları,Cuma günlerinde yapılan deneme sınavları,yoğun birebir etüt programları ve dağıtılan test yayınları ile öğrencilerimizin sınavlara en iyi şekilde hazırlanmasını amaç edinen Altınyıldız Koleji Liseleri yönetici,öğretmen,öğrenci,veli ve çalışanlarına  başarılar dileriz.