ALTINYILDIZ LİSELERİ KABUL VE BURSLULUK SINAVI YAPILACAK

ÖĞRENCİLER SINAVA ÜCRETSİZ KATILACAK

Türkiye'nin Örnek Okulu Altınyıldız Eğitim Kurumları Liseleri Kabul ve Bursluluk Sınavları düzenleniyor. Ortaokul 8., Lise 9,10,ve 11.sınıf öğrencilerinin ücretsiz olarak katılacakları sınavlarda öğrencilere %10 ile %100 arasında Başarı Bursları veriliyor.

Altınyıldız Koleji Türkiye'nin en kaliteli,en başarılı eğitim kurumları arasında yer almakta,her yıl Üniversite sınavlarında birincilikler kazandırarak,öğrencilerine kaliteli bir eğitim öğretim fırsatı sunmaktadır.

Fen Lisesi ,Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne her yıl kayıt döneminde büyük bir ilgi gören Altınyıldız Koleji, eğitimde MARKA okul olmuştur.

Güçlü, tecrübeli idareci ve öğretmen kadrosuyla mükemmel okul kampüsünde, her yıl yeni eğitim donanımlarının kazandırıldığı Altınyıldız Koleji , başarılı uygulamalarıyla defalarca ödüller kazanmıştır.

Haftasonu kursları,hafta içi etütleri ve Altınyıldız Test yayınlarıyla öğrencilerini başarıyla sınavlara hazırlamaktadır.

ALTINYILDIZ LİSELERİ KABUL VE BURSLULUK SINAVLARI

İlimiz genelinde  Ortaokul 8., Lise 9,10,ve 11.sınıf öğrencilerinin ücretsiz olarak katılacakları sınavlarda %100'e kadar BURS verilmektedir.

Sınav Tarihleri

9.10.ve11. Sınıflar Giriş Sınavı

24 Şubat 2018

Cumartesi

Saat 14:00

8.Sınıflar Giriş Sınavı

25 Şubat 2018

Pazar

Saat 14:00

Sınavlar Altınyıldız Eğitim Kurumları Lise Kampüsünde Yapılacaktır.

Sınava katılacak öğrencilere başarılar dileriz.