ALTINYILDIZ LİSELERİ 9,10,11.SINIFLAR

KABUL VE BURSLULUK SINAVINA YOĞUN İLGİ

Üniversite Şampiyonlarının Koleji Altınyıldız'da 9.10.11. sınıflara devam eden öğrenciler için Kabul ve Bursluluk Sınavı yapıldı.

Nevşehir genelindeki liselerde öğrenim gören öğrencilerin katıldığı Altınyıldız Liseleri Kabul ve Bursluluk Sınavları büyük ilgi gördü.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Liseleri'nde 2018-2019 öğretim yılında kontenjanlarda boşluk olması halinde Kabul ve Bursluluk Sınavına katılan öğrenciler arasından puan üstünlüğüne dayalı olarak öğrenci kayıtları gerçekleştirilecektir.

Ortaokul 8.sınıf öğrencilerinin katılacağı Altınyıldız Liseleri Kabul ve Bursluluk Sınavı 25 Şubat 2018 Pazar Saat: 14.00'da yapılacaktır.

Altınyıldız Liseleri Kabul ve Bursluluk Sınavlarına büyük ilgi gösteren öğrenci velilerine ve öğrencilere teşekkür ederiz.