ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU BURSLULUK SINAVI YAPILDI

24 Şubat Cumartesi 5.Sınıflar için Saat 14:00’de,6. ve 7. Sınıflar  için  saat 10:00'da,25 Şubat 2018 Pazar 4.Sınıflar için Saat 10:00'da  Altınyıldız İlköğretim Kurumuna Giriş Sınavları yapıldı. Dereceye giren öğrenciler Altınyıldız İlköğretim Kurumunda %100 varan indirimler kazanarak burslu okuma imkanı edecekleri bu sınavlarda, veliler büyük ilgi göstermiş ve  sınavlara katılan öğrenciler soruların çok kaliteli olduğunu söylemişlerdir.

Sınav esnasında öğrencilerini bekleyen velilere çay,kahve ve pasta ikramı yapıldı.Okul hakkında bilgi almak isteyen velilere okulun işleyiş sistemi ve kayıtlar hakkında bilgi verildi.Veliler okulumuzun başarıları kadar fiziksel ortamının da göz doldurduğunu dile getirdiler.

Altınyıldız İlköğretim Kurumuna Giriş sınavına katılan öğrencilere ve velilerine,sınavda görev alan öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ederiz.

KAYIT  BİLGİ NOTU

*1.sınıflarımıza öğrenci kayıtları,başvuru sırası ve olgunluk test sonuçlarına göre yapılacaktır.

*2,3 ve 4.sınıflarımıza öğrenci kayıtları mülakatla yapılacaktır.

*5.sınıflarımıza Altınyıldız İlköğretim Kurumu Giriş sınavlarına katılan 4.sınıflarda ilk 500'e girmeyi başaran öğrenciler arasından başvuru sırasına göre kayıt yapılacaktır.

*6,7 ve 8. sınıflarımıza   Altınyıldız İlköğretim Kurumu Giriş sınavlarına katılan 5,6ve 7.sınıflarda ilk 100’e

girmeyi başaran öğrenciler arasından başvuru sırasına göre kayıt yapılacaktır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu

Türkiye’nin Eğitimdeki Gururu

Bir Kolejden Çok Daha Fazlası

Başarılı Bir Gelecek İçin Sizin Çocuğunuzda Altınyıldızlı Olsun.