ALTINYILDIZ LİSELERİ KABUL VE BURSLULUK SINAVLARINA REKOR KATILIM.

24 Şubat 2018 Cumartesi 9.10.11.sınıflar saat 14.00’da,25 Şubat 2018 Pazar günü 8.sınıflar saat 14.00’daAltınyıldız Liseleri Kabul ve Bursluluk Sınavları yapıldı.

Dereceye giren öğrenciler Altınyıldız Eğitim Kurumları Liseleri’nde  %100 varan indirimler kazanarak burslu okuma imkânı edecekleri sınava öğrenciler ve veliler büyük ilgi göstermiştir. Rekor bir katılımın olduğu sınavlara binlerce öğrenci katılarak, kaliteli sınav soruları ile kendilerinin İl ve Türkiye sıralamalarını öğrenme fırsatı bulmuşlardır.

Sınava katılan öğrenciler sınav organizasyonunu çok beğendiklerini ifade ettiler.

Öğrencilerini bekleyen velilere çay, kahve ve pasta ikramı yapıldı. VelilerAltınyıldız Eğitim Kurumları’nın başarılarıyla birlikte kadar mükemmel fiziksel ortamını da çok beğendiklerini söylediler.

Altınyıldız Liseleri Kabul ve Bursluluk Sınavlarına katılan öğrencilere ve velilerine, sınavda görev alan öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ederiz.