ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULUNDAN BİR YENİLİK DAHA

İlimizin en büyük kreş ve anaokulu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda yenilikler hız kesmeden devam ediyor. Altınyıldız eğitim kurumları yönetim kurulu tarafından Kreş ve Anaokulu bahçemize oldukça güzel ve büyük 6 lı Trambolin kurduruldu. Okulumuzda Öğrencilerimizin kültürel, sosyal ve sportif alanlarda  gelişimi için tüm imkanlar seferber edilmektedir.

Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu olarak öğrencilerimizi en güzel şekilde hayata hazırlarken, hem bilgi birikimleriyle öğrencilerimizi donatmak,hem de sağlıklı ve mutlu olarak yetişmeleri için çalışmaktayız.

Bundan önce de bina içerisindeki oyun odamıza kurulan Soft play oyun grubunda eğlenerek oynayan, oynarken de öğrenen öğrencilerimize yeni bir ödül olarak okul bahçemize kurulan trambolin öğrencilerimizi ve velilerimizi çok mutlu etmiştir.Öğretmenleri rehberliğinde trambolinde zıplayan öğrencilerimizin neşeleri ve mutlulukları görülmeye değerdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Özel Altınyıldız Anaokulu müdürü Mustafa Uçar; geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimiz her şeyin en iyisine layıktır.Okulumuza ve öğrencilerimize böyle güzel oyun alanları kazandıran yönetim kurulu başkan ve üyelerine çok teşekkür ediyoruz. İlimizde kreş ve anaokulu çağındaki tüm çocukları okulumuzun soft play oyun grubu ve bahçedeki  trambolinimizden ücretsiz yararlanabilmeleri için okulumuza davet ediyoruz dedi.

“Altınyıldız Kreş ve Anaokulu, Sağlıklı ve Mutlu Çocukların Okulu.”