ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULUNA MİNİ HALI SAHA YAPILDI.

Nevşehir'in en büyük kreş ve anaokulu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokuluna mini halı saha yapıldı.Yaptığı yenilikler ve çalışmalarla Nevşehir halkının takdirini kazanan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu Soft play oyun grubu, Bahçe Trambolini ve şimdi de mini halı saha ile öğrencilere yeni oyun alanları kazandırmıştır.Kendileri için özel tasarlanan minik halı saha da gönüllerince koşup eğlenen ve aynı zamanda spor yapan kreş ve anaokulu öğrencilerimiz kendilerine tanınan bu imkanlardan son derece mutlu oldular.
Binamızın büyüklüğü,fiziki donanımı, oyun alanları, etkinlik dersleri, trafik eğitim pisti, hayvanat bahçesi ve alanında uzman eğitimci kadrosuyla öğrencilerimizi en güzel şekilde hayata hazırlıyoruz. Okulumuza bu imkanları sağlayan yönetim kuruluna, idarecilerimize, öğretmenlerimizi ve kurum personeline teşekkür ederiz.
Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı erken kayıt dönemi başlamıştır. Kreşimizde 2-3 yaş, Anaokulumuzda 4-5-6 yaş grubu çocukların kayıtları yapılmaktadır. Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek için sizin çocuğunuzda Altınyıldız Kreş ve Anaokullu olsun.