ALTINYILDIZLI 1.SINIFLAR ERCİYES’TE

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  yaparak ve yaşayarak öğrenme anlayışını benimsemekte ve öğrencilerini akademik,sosyal ve sportif alanlarda bir bütün olarak geliştirmeyi amaçlamaktadır.Bu amaç doğrultusunda 2.sınıf öğrencilerine 3Mart Cumartesi günü Kayseri’ye ve Erciyes Kayak merkezine günübirlik gezi düzenlemiştir.

Aileleri ve öğretmenleri ile birlikte katıldıkları gezide öğrencilerimiz karın ve doğanın tadını çıkartarak oldukça eğlenceli bir hafta sonu geçiren öğrencilerimiz ve velilerimiz geziden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.Erciyes’te yapılan kayak etkinliklerinin yanı sıra geziye katılanlara yemek ikramı gerçekleştirildi.

Geziye katılan velilerimize,öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz