TÜRKİYE ŞAMPİYONU  OLDULAR, MEHMETÇİĞE SELAM GÖNDERDİLER

MERSİN’DE YAPILAN LİSELER 5000 METRE

TÜRKİYE FİNALLERİNDE ALTINYILDIZ KOLEJİ DESTAN YAZDI

Türkiye’nin Örnek Okulu AltınyıldızKoleji yine büyük bir başarıya daha imza attı.Türkiye’nin en köklü ve en başarılı okulları arasında bulunan,TEOG ve Üniversite sınavlarında Nevşehir 1.si olanAltınyıldız Eğitim Kurumları,atletizmde Nevşehir’e yeni dereceler kazandırdı.

Okul Sporları Atletizm Kros Takım Yarışmaları Türkiye Finali 03.03.2018 Cumartesi günü Mersin'de yapıldı.

Altınyıldız Koleji Atletleri, 5000 metre liseler arası kros yarışmalarında takım halinde Türkiye 1.si, bireyselde Ayetullah ASLANHAN Türkiye 1.si ve Burhan GÖRÜROĞLU Türkiye 2.si oldu.

Türkiye Birincisi Altınyıldızlılar, asker selamı ile seronomi de Vatan mücadelesi yapan askerlerimize, polisimize selam gönderdiler.

AltınyıldızKoleji Şampiyon takımı;

Burhan GÖRÜROĞLU,Ayetullah ASLANHAN,Ömer ŞEN,Murat YALÇINKAYA,Anıl KALAYCI ve Erdem ÖZ’den oluşmuştur.

Mersin'de Liseler arası Türkiye derecesi kazanan Altınyıldızlı Şampiyonlar,yeni hedeflerinin Avrupa ve Dünya Şampiyonluklarını kazanmak olduğunu ifade ettiler.

Şampiyonlarımıza, ailelerine, yetişmelerinde büyük emekleri olan,Mersin'deki Türkiye Finallerinde öğrencilerimizin yanında olan Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İĞDECİ’ye, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Uğurlu'ya ve Milli Takım Antrenörü Resul KÖSTEKÇİ ’ye, teşekkür ediyoruz.

Şampiyonlarımıza desteklerini esirgemeyen Altınyıldız Liseleri Müdürü Özkan Kılınç'a, Müdür Yardımcılarımıza, öğretmenlerimize,Milli Takım antrenörleri İsa Demir ve Mücahit Mutlu ‘ya, Beden Eğitimi öğretmenlerimize,ailelerine teşekkür ediyoruz.

02 - 07.04.2018 Tarihleri arasında Fransa'nın Paris şehrinde gerçekleşecek DÜNYA Kros İSF Şampiyonasında öğrencilerimize başarılar dileriz.