ALTINYILDIZLI ÖĞRENCİLERDEN TÜRKİYE 1.LİĞİ ve3.LÜĞÜ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  akademik  başarılarıyla spor başarılarının bir araya getirmiş ve Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından ilk defa  03-04 Mart 2018 Ankara'da yapılan U14 Minikler Tırmanma Şampiyonasında Türkiye 1.liği ve  Türkiye 3.lüğü elde etmiştir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  03-04 Mart 2018 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen Minikler tırmanma Türkiye Şampiyonasında Okulumuz öğrencilerinden Mustafa Sacit SÜMER TÜRKİYE 1.si ,Bahadır KART ise TÜRKİYE 3.sü olmuştur.Türkiye 1.si olan öğrencimiz Mustafa Sacit SÜMER Türkiye Milli Takımına  SEÇİLEREK 24-25 Mart'ta Romanya'da yapılacak dünya şampiyonasında okulumuzu ,ilimizi ve ülkemizi temsil edecektir.

Öğrencilerimizi ve onlarda emeği geçen herkesi kutluyor,başarılarının devamını diliyoruz.