ALTINYILDIZ'DAN BÜYÜK KÜLTÜR HİZMETİ

ÖZEL ALTINYILDIZ KOLEJİ 4.NEVŞEHİR GENELİ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

Altınyıldız Koleji tarafından düzenlenen, il geneli 8.sınıflar 4.Kitap Okuma Yarışması başvuruları başlamıştır.

Kaybedenin olmadığı bu yarışmanın amacı; Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçları doğrultusunda ;Nevşehir genelindeki bütün 8.sınıflar arasında ;dikkatleri yazarlara ve kitaplarına çekmek,kitap okumaya olan ilgiyi arttırmak, okuduğu kitaba göre öğrencinin anlama seviyesini görmesini sağlamak, kendine güven duygusunu geliştirmek,okulunu temsil etme bilincini kazandırmaktır.

Her okulun 3’er kişilik öğrenci takımlarıyla katılacağı yarışmada;

1.Okul Ekibine   :  3'er öğrenci 1'er Küçük Altın - Kitap

2.Okul Ekibine   :  3'er öğrenci 1'er Gram Altın - Kitap

3.Okul Ekibine   :  3'er öğrenci 1'er Gram Altın - Kitap

Yarışmaya katılan tüm okullara plaket, tüm öğrencilere kitap armağan edilecektir.

Yarışmaya katılacak olan okullar 02 Nisan 2018 tarihine kadar Özel Altınyıldız Koleji Müdürlüğüne başvuracaklardır.

Başvurular, Şartnamede yer alan başvuru formu veye aşağıda yer alan online başvuru yoluyla yapılabilir.

Yarışma 11 Nisan 2018 Çarşamba günü Altınyıldız Koleji Lise Konferans salonunda yapılacaktır.

Yarışmaya şartnamesi ve katılım koşulları aşağıdaki gibidir.

YARIŞMA ŞARTNAMESİ İÇİN TIKLAYIN

ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN