ALTINYILDIZ LİSELERİNDE EMEK ÜRETEN KADINLAR ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI.

Toplumun temelini oluşturan aile dediğimizde; öncelikle aklımıza anne, baba ve çocuklardan oluşan bir topluluk gelmektedir. Günümüz aile düzeninde kadınlar- anneler de çalışmakta ve üreten bireyler olarak ailesinin yanın­da yerini almaktadır. Üreten bireyler olarak hem annelik görevlerini tam eksiksiz bir şekilde ye­rine getirmekte hem de sosyal yaşam içerisinde üreten çalışan kadın rollerini gerçekleştirmektedirler.

Kadınlar yaşamımızın doğumdan ölüme her anında küçük dokunuşları ile yaşamımıza anlam katan bizleri varlıkları ile onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini asla esirgemeyen , çevresini eğiten,yetiştiren,her zaman azimle yüreklendirip, sevgi ve şevkati karşılıksız verenlerdir.

Altınyıldız Fen-Anadolu-Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde emek üreten kadın çalışanlarda 8 Mart da Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İĞDECİ, okul müdürü Özkan KILINÇ ,Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Buket AYDIN tarafından çiçeklerle karşılanarak duygusal anlar yaşandı.

Altınyıldız ailesi olarak Ülkemizde ana olarak yüceltilmiş, geleceğimizi şekillendiren, her şeyin en iyisine layık olan tüm kadınlarımıza yalnızca 8 Martlarda değil;

Yaşamın her anında sevgi, sağlık, huzur, esenlik dolu günler dileriz!