ALTINYILDIZ LİSELERİ PROJESİ, TÜBİTAK LİSELER ARASI PROJE YARIŞMASI KAYSERİ BÖLGE SERGİSİNDE.

ALTINYILDIZ KOLEJİ FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN TÜBİTAK BAŞARISI BİR GELENEK.

49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmalarında Nevşehir’i temsil eden Altınyıldız Koleji projesi Kayseri’de sergilenmeye başlandı.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmalarında Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Kırşehir,  Sivas ve Yozgat illerinden seçilen araştırma projeleri Kayseri Bölgesi sergisi Erciyes Üniversitesi Kongre merkezinde açıldı.

Özel Altınyıldız Fen Lisesi öğrencilerinden Ergün CEYLAN ve Dorukan KILINÇ tarafından hazırlanan Biyoloji projesi,200’e yakın proje arasından sergilenmek üzere Kayseri'ye davet edilen 12 proje arasında yer almayı başardı.

Özel Altınyıldız Koleji Müdürü Özkan KILINÇ, Öğretmenlerden Ebru Özaltın ve İlkay Topatan Kayseri TÜBİTAK Bölge Sergisinde öğrencilerle birlikte görev aldılar.

Altınyıldız Koleji, TÜBİTAK araştırma projeleri ve Uluslararası Proje yarışmalarında ilimize her eğitim öğretim yılında olduğu gibi yeni dereceler kazandırmayı amaçlamaktadır.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.