ALTINYILDIZ'DA 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN  KABULÜ  TÖRENLERLE KUTLANDI

12 Mart İstiklal Marşı'nın Milli Marşımız olarak kabulünün 97. yılı Altınyıldız Eğitim Kurumları'nda çeşitli törenlerle kutlandı.

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un rahmet ve minnetle anıldığı programlar duygu ve coşku doluydu.

KAPADOKYA FM GÖRMEYEN GÖZLER PROGRAMINA ALTINYILDIZLILAR KONUK OLDU

Ömer Kavak tarafından hazırlanıp sunulan Görmeyen Gözler Programının konusu "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü" idi.

Edebiyat Öğretmeni Gökçen Karataş ve Altınyıldız Liseleri öğrencileri programda dinleyicilere İstiklal Marşımızın Kabulu ile ilgili konuşmalar, şiirler sunarak, Milli Marşımız ve Mehmet Akif Ersoy hakkında bilgileri dinleyicilerle paylaştılar.

VALİ AKTAŞ'TAN TEŞEKKÜR

Programı dinleyen Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ömer Kavak'ı  arayarak güzel ve anlamlı programdan dolayı kendilerini ve Altınyıldız Koleji öğretmen ve öğrencilerini kutladı.

FOTOĞRAF SERGİSİ

18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili okulumuzda Fotoğraf Sergisi düzenlendi.Düzenlenen sergiye öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü münasebetiyle Kültür Edebiyat kolu ve Tarih Öğretmenlerimizin hazırladığı " Şehitlerimizi Anma ve Zafer " konulu programımız 16 Mart 2018 tarihinde Altınyıldız Koleji Lise Kampüsü Konferans Salonunda düzenlenecektir.