ALTINYILDIZDA İSTİKLAL MARŞI VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda  İstiklal Marşımızın kabulünün 97.yıl dönümü kutlama programı ortaokul öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile kutlandı.

Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen  tören 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.Öğrencilerimizin okuduğu şiir , oratoryo ve ardından canlandırmalarla devam eden programımız öğrencilerimizin  Mehmet Akif’i anlattıkları şiirlerle gösterisi ile son buldu. Program  öğrencilerimiz ve misafir velilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

Milletimiz her dönem zorluklardan geçmiş karanlık günler yaşamış ve yaşamaya devam etmektedir. Ancak bu millet her daim karanlık günleri aydınlığa çıkarmayı başarmış ve hep başaracaktır. Bu vesile ile gerçekleştirmiş olduğumuz İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümünü kutluyor; Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u şükranla hatırlıyor, vatan uğruna canlarını vererek şahadet mertebesine erişen  tüm şehitlerimizin önünde saygı ile eğiliyor, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Programımızın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerimize,5.Sınıflar zümresi Matematik Öğretmeni Gökhan Metin,Türkçe Öğretmeni Gamze Delipoyraz, Matematik Öğretmeni Rukiye Nur Karacan,Fen Bilimleri Öğretmeni Bahar Benzer,İngilizce Öğretmeni Emrah Kamacı, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Tamer Serdar Gözüm, Müzik Öğretmenimiz  Sezgi Ceylan,Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Canan Yüncü’ye teşekkür ederiz.