ALTINYILDIZ KOLEJİ 4.NEVŞEHİR GENELİ KİTAP OKUMA YARIŞMASINA BÜYÜK İLGİ

Altınyıldız Koleji tarafından düzenlenen, il geneli 8.sınıflar 4.Kitap Okuma Yarışması başvuruları devam etmektedir. Şu ana kadar  "8.Sınıflar Kitap Okuma Yarışması" na 20 Ortaokul ekibi müracaat ettmiştir.

Altınyıldız Koleji'nden yapılan açıklamada ; Kitap okumanın özendirilmesi için başlattıkları bu etkinlikte, dikkatleri yazarlara ve kitaplara çekmek , kitap okumaya olan ilgiyi artırmak, öğrencilerin anlama ve kavrama seviyelerini yükseltmek olduğunu belirterek, yarışmaya büyük ilgi gösteren okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür edilmiştir.

Yarışma başvuruları devam etmektedir, yarışmaya katılacak olan okullar 02 Nisan 2018 tarihine kadar Özel Altınyıldız Koleji Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Başvurular, Şartnamede yer alan başvuru formu veye aşağıda yer alan online başvuru yoluyla yapılabilir.

Yarışma 11 Nisan 2018 Çarşamba günü Altınyıldız Koleji Lise Konferans salonunda yapılacaktır.

Her okulun 3’er kişilik öğrenci takımlarıyla katılacağı yarışmada;

1.Okul Ekibine   :  3'er öğrenci 1'er Küçük Altın - Kitap

2.Okul Ekibine   :  3'er öğrenci 1'er Gram Altın - Kitap

3.Okul Ekibine   :  3'er öğrenci 1'er Gram Altın - Kitap

Yarışmaya katılan tüm okullara plaket, tüm öğrencilere kitap armağan edilecektir.

Yarışmaya şartnamesi ve katılım koşulları aşağıdaki gibidir.

YARIŞMA ŞARTNAMESİ

ONLİNE BAŞVURU