ALTINYILDIZ’DA 14 MART TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ.

Mezun olduğu Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji’ni ziyaret eden Doktor BehaeddinRaşid Han Yüce, öğrencilerin Tıp Bayramı kutlaması sürprizi ile karşılaştı.

Altınyıldız Koleji’nde ortaokul ve lise öğrenimini başarıyla tamamlayarak, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak Tıp Doktoru olan YÜCE, yetişmesinde emeği olan Altınyıldız Eğitim Kurumları idareci, öğretmen ve personeline teşekkür etti.

Altınyıldız Koleji öğrencileri YÜCE’ye çiçek takdim ederek, tüm doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutladılar.

ALTINYILDIZ YETİŞTİRİYOR, NEVŞEHİR VE TÜRKİYE KAZANIYOR.

Öğrencilere teşekkür konuşması yapan Doktor Behaeddin Raşid Han Yüce;

Bilimde, kültürde, sanatta, sporda ve sosyal alanda kendimizi çok iyi yetiştirerek, her şeyimizi borçlu olduğumuz, aziz Vatanımıza karşı görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz.

Altınyıldız çatısı altında en iyi eğitimi alarak, yüreği vatan ve millet sevgisiyle dolu nesiller olarak yetişiyoruz. İşte içinizden çıkan bir abiniz olarak yetiştiğim Altınyıldız Koleji’ne teşekkür etmek için buradayım.Hepinize başarılar diliyorum. Dedi.

20 Yılda 1115 öğrencisine Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerini kazandıran Altınyıldız ailesi her geçen gün daha da büyüyor.