ÇANAKKALE RUHU ALTINYILDIZ’DA

Çanakkale Zaferi'nin 103. yılı münasebetiyle Özel Altınyıldız Koleji Edebiyat Öğretmenleri,Müzik öğretmeni ve öğrenciler "Emanetler ve Atatürk adlı gösteriyi sunmuşlardır.

Çanakkale anlı şanlı koskoca bir destanın adıdır.Türk'ün ateşle imtihanı,Türk'ün gurur levhasıdır Çanakkale.Gözünü kan bürümüş aç emperyalistlere mezardır Çanakkale.Tüm Dünya küfrü bir olup gelse de, onun cehennem ateşini söndüren zemzem suyudur Çanakkale.

Milletleri millet yapan değerlerin başında milli hafıza gelir, milli hafızadan yoksun bir millet bu gününü bilemez. Türk gençliği Çanakkale ruhu ile bu gün de yarın da her daim vatanın bekçisidir.

Özel Altınyıldız Koleji olarak binlerce yıllık Türk tarihimiz içindeki en önemli dönüm noktalarından olan Çanakkale Zaferini en coşkulu biçimde kutladık.

Tarihi zaferlerle dolu Türk Milleti "Çanakkale Ruhu" ile yanıp tutuşan gençleri bu gün Afrin'de yeni bir tarih yazıyor. Yüce Allah Afrin'deki yiğitlerin yar ve yardımcısı olsun .

Çanakkale ruhu hep var olsun.

Çanakkale Zaferi’nin 103.yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle tüm şehitlerimizi rahmetle ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.