ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULUNDA ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda Çanakkale zaferinin 103. yıldönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.
Anaokulu Yıldızlar sınıfı öğretmenimiz Şengül Kurt ve öğrencileri tarafından hazırlanan program başta Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin manevi huzurlarında saygı duruşuyla başladı ve İstiklal Marşımız hep birlikte söylendi.Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve sözler okundu. İstiklal Marşımızın tamamı öğrencilerimiz tarafından okundu. Çanakkale zaferi ile ilgili şiirlerin okunmasıyla devam eden program sonunda öğrencilerimiz hep birlikte " Çanakkale Geçilmez" ve "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" diye bağırıp, bize cennet vatan Türkiye'mizi vatanımız olarak bırakan Çanakkale şehitlerimize ve Afrin de destan yazan tüm şehit ve Gazilerimize dualar ettiler. Öğrencilerimizin günün önemine uygun kıyafetleri de oldukça anlamlıydı.
Mükemmel bir anma programı düzenleyen Anaokulu öğretmenimiz Şengül Kurt ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.