ALTINYILDIZ KOLEJİNDE 20. YIL BİLGİ YARIŞMASI BAŞLADI

Altınyıldız Koleji 9.10.11. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen bilgi yarışması 19.03.2018 tarihinde 9. sınıf öğrencilerinin katılımıyla Altınyıldız Eğitim Kurumları Lise Kampüsünde başlamıştır.

Sınıflar Arası Bilgi Yarışması 21.03.2018 çarşamba günü 11. sınıf öğrencilerinin yarışmasılarının ardından sona erecektir.

Kuruluşunun 20. yılını kutlayan Altınyıldız Eğitim Kurumları, eğitim faaliyetlerini sosyal ve sportif etkinliklerle desteklemeyi misyon edinmiştir.Bu anlayış doğrultusunda okulumuzda farklı branşlarda pek çok etkinlikler gerçekleştirilmektedir.

Altınyıldız Öğrencileri; "Zevkle geçen, eğlendirici ve bilgi kazandırıcı etkinlikleri düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz." dediler.

9.10.11. sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilecek olan bilgi yarışmasında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.