ISF DÜNYA OKUL SPORLARI KROS ŞAMPİYONASINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK ALTINYILDIZKOLEJİ TAKIMI BÜYÜK HEYECAN YAŞIYOR.

Nevşehir tarihinde bir ilk başarıya daha imza atan Altınyıldız Eğitim Kurumları kuruluşunun 20.yılında büyük bir başarıya daha imza atarak, Türkiye’yi Dünya Liseler arası Atletizm Şampiyonasında temsil ediyor.

Türkiye’nin en iyi sporcularından oluşan Altınyıldız Koleji takımının hedefi, Fransa’da İstiklal Marşımızı söyletmek.

02-07 Nisan 2018 Tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te yapılacak olan 24. ISF Dünya Okul Sporları Kros Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Altınyıldız Liseleri takımı, 03 Mart 2018 tarihinde Mersin’de yapılan liseler arası Kız-Erkek Kros Türkiye Şampiyonasında toplamda 120 okuldan 750 sporcu ile kıyasıya yarışarak Türkiye Birincisi olmuştu.

Yarışmalar sonunda ISF kuralları çerçevesinde belirlenen Altınyıldız Koleji Lise Erkek Kros Takımı kafilesi ülkemizi temsil edecektir.

Altınyıldız Koleji Şampiyon takımı kafilesi;

Kafile Başkanı, Serhat İĞDECİ Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü,

Resul KÖSTEKÇİ,Milli Takım ve Altınyıldız Koleji Antrenörü,

SPOCULAR;Burhan GÖRÜROĞLU,Ömer ŞEN, Murat YALÇINKAYA, Anıl KALAYCI ve Erdem ÖZ’den oluşmuştur.

Ülkemizi temsil edecek Altınyıldız Koleji yönetici, teknik heyet ve sporcularımıza başarılar dileriz.