ALTINYILDIZIN MİNİK YILDIZLARI POLİS HAFTASINI KUTLADILAR.

Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulundan bir grup öğrenci öğretmenleriyle birlikte İl Emniyet müdürümüz sayın Mehmet Artunay'ı makamında ziyaret ederek polis teşkilatımızın 173. kuruluş yılını ve polis haftasını kutladılar.Ziyarete Özel Altınyıldız Anaokulu müdürü Mustafa Uçar ile öğretmenler Gülsinem Dere,Şenay Özlü,Tuğba Şahin ve Aylin Demir de katıldılar.
Ziyarette iki öğrencimiz tarafından İl Emniyet Müdürü sayın Mehmet Artunay'a çiçek takdim edildi. İl Emniyet Müdürü sayın Mehmet Artunay ziyaretten çok memnun olduklarını belirterek, öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet ettiler ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler. Ziyarette hazır bulunan İl Emniyet Müdürümüzün kıymetli eşleri Seçgin Artunay hanımefendi de öğrencilerimizle özel olarak ilgilendiler.
Daha sonra öğrencilerimizle İl Emniyet Müdürlüğü binasındaki tüm birimler ziyaret edilerek, emniyet teşkilatımızın kıymetli çalışanlarının polis haftaları kutlandı ve kendilerine gül ikram edildi.Çevik Kuvvet polislerimizce çalışmaları hakkında öğrencilere bilgiler verildi.Toplumsal müdahale aracı (Toma) ile çeşitli gösteriler yapıldı.Öğrenciler yapılan gösteriyi çok beğendiler, polis ağabeylerini coşkuyla alkışladılar. Daha sonra Emniyet müdürlüğü bahçesinde bulunan eğitimli köpeklerin bulunduğu alan gezildi.
Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu olarak başta İl Emniyet Müdürümüz sayın Mehmet Artunay olmak üzere, tüm emniyet teşkilatımızın 173. kuruluş yılını ve polis haftasını kutlar,Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da her zaman emniyet güçlerimizin yanlarında olduğumuzu belirtir, tüm güvenlik güçlerimize sağlıklar ve görevlerinde başarılar dileriz.Ziyaretimizdeki yakın ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımızı sunarız.