Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları İç Anadolu Bölge finali Kayseri’de devam ediyor.

Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas'tan gelen gençlerin katılımıyla gerçekleşecek yarışmalar 3 gün boyunca farklı alanlarda sürüyor.

Kayseri Valilik İl Koordinasyon Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen yarışmanın bölge finalinde ilk gün gençler arası bilgi yarışması yapıldı.

Bu yarışmada bölge 3.lüğü kazanan Altınyıldız Liseliler Şiir okuma yarımasında 2 Bölge derecesi daha kazandılar.

Kuruluşunun 20. yılını kutlayan Altınyıldız Koleji pek çok alanda başarılar kazanmaya devam etmektedir.

20 Mart 2018 Salı günü Gençlik Merkezinin düzenlemiş olduğı şiir okuma yarışmasında 14-17 yaş grubu kategorisinde Melih Kızılkaya ve 18-25 yaş grubu kategorisinde Muhammet Ali Şahin Nevşehir birincisi olmuşlardı.

11 Nisan 2018 Çarşamba günü Gençlik Merkezinin düzenlediği Bölge Şiir Okuma Yarışmasında Altınyıldız Koleji öğrencisi Muhammet Ali Şahin Bölge ikincisi, Melih Kızılkaya Bölge 3.sü olarak Nevşehir'i ve Altınyıldız Koleji’ni gururla temsil etmiştir.

Öğrencilerimizi göstermiş olduğu başarılardan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.