Kuruluşunun 20.yılında Altınyıldız Eğitim Kurumları’nda başarı yağmuru devam ediyor.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2018 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’nda (2018-MSÜ) Türkiye dereceleri elde etmişlerdir.

18 Mart 2018 tarihinde yapılan 300.000 kişinin katıldığı 2018 MSÜ sınavında Altınyıldız Koleji öğrencileri sayısal puan dallarında Türkiye 21.si, Türkiye 232.si ve Türkiye’de ilk sıralarda pek çok dereceler elde ederek üniversite sınavlarına hazırlık sürecinde gerçekleştirdikleri çalışmaların bir karşılığı olarak elde ettikleri başarıların gururunu yaşatmışlardır.

Derece elde eden Altınyıldız Koleji öğrencileri, Fen ve Matematik sınavlarında soruların tamamını doğru cevaplamışlardır.

Altınyıldız Koleji öğrencilerini ve öğretmenlerini tebrik eder, Haziran ayında yapılacak olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavlarında da başarılar dileriz.