ALTINYILDIZDA LGS VELİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu tarafından  okulumuz konferans salonunda yaklaşan Lise Giriş Sınavında velilerimizin ve öğrencilerimizin neler yapması  gerektiği ve nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda bilgilendirme Müdür Yardımcısında Sayın Ahmet ÜNAL tarafından velilerimize bilgilendirme semineri yapılmıştır.

8.Sınıf velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen seminer de  LGS sınavına kadar okulumuzda yürütülecek olan çalışma sistemi,LGS sınav süreci , sınav öncesi ,sınav günü ve sınav sonrası yapılacaklar,soruların puan değeri ,sınavda çıkan soruların konu ağırlıkları,öğrencilerin kaygılarını nasıl yenebileceği hakkında velilerimize bilgi verildi ve velilerimize LGS sınavının nasıl yapılacağı hakkında sunum üzerinden bilgi aktarıldı.

Altınyıldız ilköğretim Kurumu olarak yaklaşan LGS sınavında tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, onların yetişmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür  ederiz.