ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULU TÜRK BAYRAĞI İLE BALON DAĞITACAK

Nevşehir'in okul öncesi eğitimde en büyük kurumu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu tarafından 23 Nisan Pazartesi günü 13.00-17.00 saatleri arasında Nissara alışveriş merkezinde çocuklara Türk bayrağı ve balon dağıtılacaktır.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının 98. yıldönümünde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Mustafa Kemal Atatürk'ün kendilerine hediye ettiği bayramı doyasıya kutlamaları için, Altınyıldız Kreş ve Anaokulu olarak sevgili çocuklarımıza Türk bayrağı ve balon hediye edeceğiz.23 Nisan Pazartesi günü 13.00-17.00 saatleri arasında Nissara alışveriş merkezine gelen her çocuk Türk bayrağı ve balon alabilecektir.
Gelecek nesillere milli bayramları en güzel şekilde taşımak için Altınyıldız Eğitim kurumları olarak, milli bayramlarımızı en görkemli şekilde kutlamakta ve çocuklarımıza milli coşkuyu yaşatmaktayız.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98.yılını kutlar,cennet vatan Türkiye'mizi bize vatan olarak bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.
" Ne Mutlu Türk"üm Diyene."