ALTINYILDIZDA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİKLERİ

Öğrencilerimiz için yoğun tempoda devam eden 2017-2018  eğitim –öğretim yılında öğrencilerimizin keyifli  bir 2 gün  geçirmeleri ve  yorgunluğunu atmaları adına  yarında devam edecek olan 23 NİSAN Çocuk şenliklerimiz bugün başladı.

Sınıflar arası, öğrenciler arası ve öğretmenler arası yarışmaların,dans gösterilerinin,Halk oyunları gösterilerinin düzenlendiği çocuk şenliğimizde yarında devam edecek.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimizi bizim en değerli varlıklarımız olarak görmekteyiz.Onlar geleceğimizin, yarınlarımızın garantileridir. Onlar minik bedenlerinde yaşattıkları kocaman kalpleri ile biz büyüklerin görmediklerini görüp hissedemediklerimizi tüm saflıkları ile ortaya koyabilmekteler.Onların yeteneklerini bu yaşta göstermelerine imkan verilmesi çok önemli olduğunun farkındalığı ile şenliklerimizi düzenliyoruz.

Tüm öğrencilerimize iyi eğlenceler diliyoruz.