Yozgat Bozok Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinde öğrenim gören, Diyanet Vakfı Evlerinde kalan 75 kişilik heyet Altınyıldız Koleji’ni ziyaret etti.Diyanet Vakfı ile Nevşehir İl Müftülüğü tarafından organize edilen ziyaret çok verimli geçti.

Altınyıldız Koleji’nde Genel Müdür Serhat İğdeci misafir gruba bilgiler verdi. Müdür Yardımcısı Korhan Aslaner, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Nurettin Şahin ve Mustafa Öz tarafından karşılanan heyet Koleji gezerek, bilgiler aldı. Gördükleri misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Bozok Üniversitesi öğrencileri Altınyıldız Koleji’ni çok beğendiklerini ifade ettiler.

Düzenlenen gezi kapsamında Kapadokya bölgesinde bulunan üniversite öğrencileri ve Vakıf yöneticileri öğle yemeklerini Altınyıldız Koleji’nde yediler.

Altınyıldız Koleji girişinde hatıra fotoğrafları çekinen heyet, Kapadokya gezisine devam etti.