ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULUNDAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

İlimizin en büyük Kreş ve Anaokulu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Nissara alışveriş merkezinde çocuklara Türk bayrağı ve balon dağıttı.
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisanı Türk çocuklarına bayram olarak hediye etmiştir. Dünyada bizden başka çocuk bayramı kutlayan ülke yoktur. Altınyıldız Kreş ve Anaokulu olarak bugünün küçüğü, geleceğin büyüğü olan sevgili çocuklarımızın bayramı doyasıya kutlamaları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Türk bayrağı ve balon dağıtarak, çocuklarımızın heyecanına ortak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçmişini bilmeyen, geleceğe güvenli bakamaz sözü gereğince Altınyıldız Kreş ve Anaokulu olarak çocuklarımızın geçmişlerinden aldıkları güçle, geleceğe güvenle bakmalarına yardımcı oluyoruz. Böyle anlamlı bir etkinlik yapmamız konusunda bize yardımcı olan Nissara alışveriş merkezi çalışanlarına, görev alan öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ederiz. Tüm milletimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.