ALTINYILDIZDAN 23 NİSAN MASA TENİSİ DERECELERİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler Masa Tenisi takımları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü  tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvalarında kupaları ve madalyaları topladılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü  Tarafından Düzenlenen masa tenisi turnuvalarında Altınyıldız İlköğretim Kurumu Küçük Kızlar Masa Tenisi Takımı il 2.si olurken Küçük Erkekler Masa Tenisi Takımı il 1.si oldular. İlde yapılan törende kupalarını ve madalyalarını Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Serhan Kibar tarafından verilirken Okulda Düzenlenen Törendeise öğrencilerimize madalya ve kupalarını  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Nevşehir Valisi sayın İlhami AKTAŞ’ın koltuğuna oturan genç valimiz ,öğrencimiz Muhammed Yılmaz TURGUT verdi.

Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.