ALTINYILDIZIN MİNİK YILDIZLARI 23 NİSANI KUTLADI

İlimizin en büyük kreş ve anaokulu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunun kreş bölümünde öğrenim gören 2-3 yaş grubu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını muhteşem bir proğramla kutladılar.
Kreş öğretmenlerimiz Merve İnce ve Ebru Yaprak Uludağ tarafından öğrencileriyle birlikte hazırlanan muhteşem programa velilerimiz yoğun ilgi gösterdiler. Proğramda öğrencilerimiz birbirinden güzel oyunlar oynadılar, 23 Nisan ve Atatürk konulu şiirler okudular. Proğram sonunda kısa bir konuşma yapan Altınyıldız Anaokulu müdürü Mustafa Uçar; velilere ve izleyicilere hoş geldiniz diyerek, proğramın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize de çok teşekkür etti. Öğretmenlerimiz Merve İnce ve Ebru Yaprak Uludağ ile sınıflarımızın yardımcı anneleri Gülten Yıldırım ve Demet Güler'e Anaokulu müdürü Mustafa Uçar ve zümre başkanı Şengül Kurt tarafından çiçek verildi. Okulumuz öğretmenleri tarafından da öğrencilerimize hediyeleri verilerek, proğram sona erdi.
Türk milletinin ve sevgili öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.