YİNE ALTINYILDIZ YİNE TÜRKİYE 1.LİĞİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerinden HASAN SAVAŞ Afyon’da düzenlenen Ulusal 11.Türkçe Etkinlikleri Küçük Kalemler Öykü Yarışmasında Türkiye 1.si olmuştur.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu sınavda, sporda ve kültür-sanat faaliyetlerinde elde ettiği Türkiye derecelerine bir yenisini daha ekledi. Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi HASAN SAVAŞ Afyon’da düzenlenen Ulusal 11.Türkçe Etkinlikleri Küçük Kalemler Öykü Yarışmasında ‘Akıl Bir Misafirdir’ adlı öyküsüyle Türkiye 1.liği elde etmiştir.Öğrencimize ve danışman öğretmenimize 5 Mayıs 2018 Cumartesi Afyonkarahisar’da düzenlenecek törenle hediyeleri verilecektir.

Öğrencimizi ve yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi  tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.