ALTINYILDIZ KOLEJİ İSTANBUL’DA ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde öğrenim gören 55 kişilik ,öğrenci ve öğretmen grubu ,İstanbul’a eğitim ve kültür gezisi düzenledi.

27 Nisan 2018 Cuma günü Nevşehir Kapadokya Havaalanından hareket eden heyet, İstanbul Atatürk Havalimanında Bağcılar Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri tarafından çiçeklerle karşılandılar.

Bağcılar Kaymakamı Sayın Mustafa Eldivan heyetle 3 gün yakından ilgilendi.

27 Nisan 2018 Cuma 2018 gününden, 29 Nisan 2018 Pazar günü Nevşehir'e dönüşe kadar  İstanbul gezisi dolu dolu geçti.

İTÜ Tanıtım Gezisi:İstanbul Teknik Üniversitesi Ana Kampüsünü ziyaret eden Altınyıldız Liseliler ,Tanıtım Konferanslarına katıldı.Kampüste fakülteleri ziyaret ettiler, İTÜ ‘de öğrenim gören Altınyıldızlılarla görüştüler.

İstinye Park AVM gezisinden sonra Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Etkinliklerine birçok lise ile katıldık.

Çok sayıda Devlet ve Özel Üniversiteleri ziyaret eden heyetimiz eğitim gezisini tamamlayarak ,kültür gezisi düzenlenmiştir.

Boğaz Turu ,Tarihi Yarımada ,Sultanahmet,Ayasofya, Dolmabahçe Sarayı , Çamlıca Tepesi,Eyüp Sultan Camii,Çanakkale Zafer Müzesi ziyaret edildi.Çanakkale Şehitlerimiz rahmetle anılırken ,Eyüp Sultan Camii’nde tarihimiz ile yeniden yaşanmıştır.

15 Temmuz Müzelerini de gezen Altınyıldızlılar, Demokrasi için şehit ve gazi olan İstanbulluların kahraman destanlarını bir bir öğrendiler.

Heyetimiz onuruna Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldiven ve Eşi Meltem Eldivan tarafından yemek verildi.Yemekte Sayın Kaymakamımıza çiçek takdim edildi.

Binlerce öğrencisine Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerine kazandırma başarısı gösteren Altınyıldız Liseleri sosyal ve kültürel etkinliklerine bir yenisini daha eklemiştir.