ALTINYILDIZLI 4.SINIFLAR MEZUNİYET YEMEĞİNDE

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4.sınıf  öğrencileri hayatlarının bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklenti ve umutlarla açarken öğretmenleri ve arkadaşları ile birlikte mezuniyet yemeğinde bir araya geldiler.

Mezuniyet yemeğinde bir araya gelen Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4.sınıf  öğrencileri ailelerine ve öğretmenlerine sundukları görsel şölenlerle büyük alkış aldılar.Öğrencilerin öğretmenleri için hazırladıkları veda konuşmasının ardından Modern dans , Zeybek oyunu ve İngilizce şarkılarının bardak şovla süsleyen öğrencilerimiz, Öğretmenleri Mustafa AYDALGA,Cumhur DEMİRSOY,Sibel ÖZDİL,Neval GÖNENBABA Müdür yardımcımız Yüksel ARIKAN,  Kurum Müdürümüz Mehmet ERAVCI ile birlikte mezuniyet pastalarını ketiler ve yeni başarı ve güzelliklere yelken açtılar.

Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim hayatında başarılar diliyor,onların yetişmesinde emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.