ALTINYILDIZ LILAR GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU.

Altınyıldız Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Kurumlarda Ramazan ayı dolayısıyla öğretmen,personel,veli ve öğrencilere iftar yemekleri düzenleniyor.

17 Mayıs 2018 Perşembe günü Altınyıldız Koleji Fen Lisesi öğretmenleri, velileri ve öğrencileri okul yemekhanesinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İftar yemeğinin sonunda yapılan dua ve konuşmalarla program sona erdi.

Ramazan ayı boyunca Altınyıldız Eğitim Kurumları bünyesindeki okullarda iftar programları devam edecek.

AltınyıldızKoleji olarak iftar programımıza katılan bütün aile üyelerimize teşekkür ediyor, Tüm İslam alemine Ramazan ayının hayırlı olmasını diliyoruz.

ALTINYILDIZ AİLESİ OLARAK;İNSANLARIN YARDIMLAŞMASINA VE DAYANIŞMASINA VESİLE OLAN,RAHMETİ VE BEREKETİ BOL RAMAZAN AYINIZIN MÜBAREK OLMASINI,SİZLERE AİLENİZE, MİLLETMİZE,İSLAM ALEMİNE VE TÜM İNSANLIĞA HUZUR GÜVEN,MUTLULUK VE KARDEŞLİK GETİRMESİNİ DİLERİZ.RAMAZAN AYIMIZ  VE RAMAZAN ORUCUMUZ MÜBAREK OLSUN.

ALTINYILDIZ LİSELERİ