ALTINYILDIZDA İFTAR YEMEĞİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu ortaokul 5,6 ve 7.sınıf  öğrencileri 18 Mayıs Cuma günü düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ders bitiminden sonra okulda kalan öğrencilerimiz planlanan sportif faaliyetlerle ve sinema keyfi ile iftarı beklediler .İftar yemeğinden sonra servislerle evlerine gönderilen öğrencilerimiz arkadaşları ile iftarda bir arada olmaktan çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Altınyıldız ilköğretim Kurumu olarak öğrencilerimize manevi hava teneffüs ettirmek, Ramazan ayı oruç, iftar, dayanışma kardeş, arkadaş olmanın  ne demek olduğunu anlatmak istediğimiz bu günde öğrencilerimizin Ramazan Ayı’nı, iftarı ve orucu güzel hatıralarla hatırlamalarını sağladık.

Katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, Tüm İslam aleminin Ramazanın mübarek olmasını diliyoruz.