ALTINYILDIZDA ÖDÜL TÖRENİ

2017-2018 Eğitim –Öğretim yılı 2.döneminde yılsonunda yapılan ödüllü  deneme sınavı sonucunda dereceye giren öğrencilerimiz ve yine aynı ay içerisinde okul içi ve dışı davranışları ile örnek öğrenci,örnek sınıf ve temiz sınıf seçilen öğrenci ve sınıflarımız için, ödül töreni yapıldı.Öğrencilerimizin hediyeleri ve belgeleri öğretmenlerimiz tarafından verildi.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin Türkiye geneli Ortaokullar ve Liseler arası düzenlemiş olduğu“Hayalimdeki 2053 Türkiye’si '' fikir ve kompozisyon yarışmasında öğrencimiz ELİF AZRA KARAKOÇ il 1.si,Türkiye 4.sü olup mansiyon ödülü almaya hak kazanmıştır.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor  Bayramı Münasebetiyle Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Avanos’ta düzenlenen turnuvada

Muhammet Tuğrul Özkul ve Mehmet Korkut Arıer il 1.si olurken

Aktuğ Yalbırdak ,Alperen Ersoy il 2.si

Eş puanla Ahmet Tuncer AKTAŞ il 3.sü olmuştur.

Öğrencilerden yaşadığı bölgedeki ulaşım sorunlarına çözüm getiren, var olan veya olmayan alternatif ulaşım araçları ve sistemleri ile toplu taşımaya yeni bakış açısı geliştiren millî ulaşım teknolojilerine yönelik MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI tarafından yapılan ‘BİR DÜŞÜN SEN’ tasarım yarışmasına PATİBÜS isimli toplu taşıma aracı ile katılarak Ankara ilinde düzenlenen sergide bu tasarım    yarışmasına katılmaya hak kazanan 100 eser arasına girmeyi başaran Elif Kılıç'ı  tebrik ediyoruz.

Türkiye yüzme Federasyonu tarafından İstanbul’da yapılan 11-12 yaş ulusal gelişim projesi Türkiye Finalleri  kapsamında mücadele gösteren sporcularımız

Yaşar TUĞRA OKŞAR  ALTIN Madalya ,

KAAN CİVAN ise GÜMÜŞ madalya kazanmışlardır.

Ayrıca;

4-6 Mayıs2018  tarihleri arasında okul sporları yıldızlar grup müsabakasında 50 metre sırtüstünde 3. Olan sporcumuz Tayanç KARAKAYA okulumuzu temsil ederek Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştır.

Okulumuz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul  sporları minikler takım satranç yarışmasında takımlarda il 3.sü olurken, bireysellerde 1.likleri aldı.

Öğrencilerimiz Ahmet Tuncer Aktaş, ve Gizem Çağır masa derecelerinde il birincisi olarak altın madalyaları ile birlikte takım kupalarını almışlardır.

Altınyıldız İlköğretim kurumu olarak göstermiş oldukları başarılardan dolayı tüm öğrencilerimizi ve onların bu başarılarında emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.Tüm öğrencilerimize 2018-2019 öğretim yılında başarılar diliyoruz.