ALTINYILDIZLI 4.SINIFLAR İFTAR YEMEĞİNDE

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4.sınıf öğrencileri ve 2017-2018 öğretim yılı 5.sınıfa yeni kayıt olan öğrencilerimiz ve velilerimiz 25 Mayıs 2018 Cuma günü düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar öncesi 2018-2019 öğretim yılında derslerine girecek olan öğretmenlerle tanışan öğrenci ve velilerimiz okulumuzun  genel işleyişi,sınıf dağılımları Ağustos ayında başlayacak olan uyum haftası dersleri ve diğer konular hakkında bilgi alışverişinde bulunmuşlardır.

Altınyıldız ilköğretim Kurumu olarak ilkokulu bitirip ortaokula kurumumuzda devam edecek ve aramıza yeni katılan öğrencilerimize manevi hava teneffüs ettirmek,Ramazan ayı oruç,iftar,dayanışma kardeş,arkadaş olmanın ne demek olduğunu anlatmak istediğimiz bu günde öğrencilerimizin Ramazan Ayı’nı,iftarı ve orucu güzel hatıralarla hatırlamalarını sağlamaya çalıştık.

Altınyıldız İlköğretim Kurum Müdürü Sayın Mehmet ERAVCI iftar sonrasında yaptığı açıklamada ‘‘Yoğun bir ilgi gösterip katılan veli,öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor,Tüm İslam aleminin Ramazanın mübarek olmasını diliyoruz.’’ dedi.