ALTINYILDIZDA ELLER VE GÖNÜLLER RAHMET VE MAĞFİRET İÇİN AÇILDI

Özel Altın yıldız  Koleji ,Fen Lisesi,Anadolu Lisesi ,Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mensupları Saygıdeğer veliler,  yöneticiler, öğretmen ve öğrenciler hep birlikte  okul yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeği organizasyonunda  bir araya gelerek huşu içinde iftar yemeğinin manevi huzurunu paylaştıkları bir akşam daha yaşadılar.

Allah’ın rahmet ve bağış kapıların açıldığı Ramazan ayı boyunca geleneksel olarak yapılan Altınyıldız kurumlarındaki iftar birlikteliklerindeki sofrada yapılan dua da açılan eller ve gönüller de, “bu mübarek ay içerinde yardımlaşma ve dayanışmanın artması, sevginin, saygının, , birlik ve beraberliğin daha da pekişmesi, sabrın ve kardeşliğin her geçen gün biraz daha kuvvetlenmesi “ niyet ve dilekleri dile getirildi.

“Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret, sonuysa Cehennemden kurtuluştur.”

Ramazan ayı boyunca Altınyıldız Eğitim Kurumlarının okullarında iftar programlarımız devam edecek olup, iftar programımıza katılarak gönüllerimizin dualarda da birleştiği  bütün mensuplarımıza  teşekkür ediyor , nice Ramazanlarda birlikte olmayı temenni ediyoruz.