ALTINYILDIZDAN 2 YENİ TÜRKİYE DERECESİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  öğrencilerinden Mustafa Sacit Sümer  ve Bahadır Kart Türkiye Okul Sporları  tarafından 4-6 Haziran 2018 tarihleri arasında Samsunda düzenlenen Spor Tırmanış Minikler Türkiye Şampiyonasına  katılmışlardır.Yapılan şampiyonada öğrencilerimizden  Mustafa Sacit Sümer Türkiye 1.si Bahadır Kağan Kart ise  Türkiye 2.si  olmuşlardır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri   sınavda, sporda ve kültür-sanat faaliyetlerinde elde ettiği Türkiye derecelerine 2 yenisini daha ekleyerek 2017-2018 öğretim yılında (20.yılda) elde ettikleri Türkiye derecelerini sayısını 18’e yükselttiler.

Okulumuzu ,ilimizi temsil eden Öğrencimiz Mustafa Sacit SÜMER ve Bahadır KART'a , öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlere ve velilerimize teşekkür ediyor,diğer şampiyonalarda öğrencilerimize başarılar diliyoruz.